Ez az oldal sütiket használ.
Termékek Menü

Hogyan válasszak síkosítót?

Hogyan válasszak síkosítót?


Milyet válasszak, miben különböznek egymástól? Tudástárunkból most megkapod a választ!

A legtöbben úgy gondolják, hogy síkosítót csak azoknak a hölgyeknek kell használni, akik hüvelyi szárassággal küzdenek, vagy nem tudnak eléggé benedvesedni.

Ez azonban nem helytálló, mivel a síkosítószerek alkalmazása több esetben is indokolt. Síkosítót mindazoknak ajánlott használni, akik egy minőségi szexuális élményben szeretnének részesülni, hiszen már vannak orgazmus késleltető hatásúízesítettanálerekciót növelővágyfokozó... készítmények, melyek még változatosabbá és izgalmasabbá tehetik a közös játékokat.

Anális együttléteknél kötelező a síkosító használata, hiszen ott nagyon érzékeny a nyálkahártya és nem biztosított a természetes síkosítás sem.

 

Hogyan találjuk meg a számunkra legalkalmasabb síkosítót?


Természetes, hogy az ember kissé zavarban van egy szexboltban, de érdemes megfelelően tájékozódnia, mielőtt valamit megvesz, nehogy később gond legyen belőle!

Főszabályként először mindig a funkciót (anál, víz alatti, késleltető...) válasszuk ki, és utána az összetételt. Mivel kicsi az esély, hogy valaki mindig egyféleképpen szeretkezik, így nehezen elképzelhető, hogy egy síkosító típus kiszolgál minden igényt. Különböző síkosító ajánlott az anális szexhez, és a szexuális játékok használatához is!

Mire megtaláljuk a legjobb, számunkra legmegfelelőbb síkosítót, általában eltelik egy kis idő, de mindenképpen kísérletezni kell! Sőt! Ritkán elég egyféle síkosító, mivel nem csak egyféleképpen szeretkezünk.


A síkosítók két fő csoportja összetételük alapján:


Vízbázisú síkosítók>>

Ionizálatlan vizet, glicerint, propilén-glikolt és nem mérgező tartósítószereket tartalmaznak. Ízesítetlen (magában is enyhén édes) és ízesített változatban is kaphatóak. Nem hagynak foltot az ágyneműn (bugyin), és biztonsággal használhatóak latex mellett, tehát óvszerekhez és segédeszközökhöz is ezt ajánljuk. Csak kevés ember érzékeny a vizes alapú síkosítókra. Hátránya, hogy használata alatt a víz elpárologhat belőle, vagyis viszonylag gyorsan szárad, viszont ennek ellenére nem kell sokat használni belőle, mert kis vízzel, vagy nyállal újra síkossá tehető. Az érzékeny bőrűeknek is ajánlott, mivel nem irritálja a bőrt. Általános célra, segédeszközökhöz ezt javasoljuk. 

Szilikon alapú síkosítók>>

Nagyon hasonlítanak a víz alapúakra, ám van egy extra jó tulajdonságuk: alapanyaguknak köszönhetően vizes játékokra is jól használhatóak, nem oldódnak le a vízbe kerülő felületről. Kenő hatásukat sokkal jobban és tovább tartják meg. Természetesebb érzést nyújt, nem szárad ki olyan gyorsan. Hátránya, hogy foltot hagyhat az ágyneműn, lemosása körülményesebb. A latex alapú anyagokat ezek sem károsítják, de a szilikon anyagú szexuális segédeszközöket tönkreteszik.

Ha más csoportosítást nézünk, akkor létezik potencianövelő, vágyfokozó, késleltető, vagina szűkítő, anál, víz alatt használható és még rengeteg típusú síkosító.

Kattints ide, és nézd meg a teljes kínálatot!

A legtöbb síkosító ártalmatlan szájba kerülve. Azonban nagyon fontos, hogy késleltető hatású síkosító semmiképpen ne kerüljön a szádba! Durván zsibbadni fog, és pösze leszel amíg tart a hatása! :) Azoknak, akik az orális szexet is fontosnak tartják, érdemes olyat választaniuk, amelyikre azt írják: ízesített. Fontos, hogy soha ne használjon síkosítót sérült bőrfelületen! Ha a síkosító esetleg szembe kerül, akkor onnan azonnal ki kell öblíteni. És remélhetőleg mindenki tudja, hogy a síkosítók nem védenek sem a terhesség, sem a nemi betegségek ellen. 

 Az is előfordul, hogy a síkosító használata során fájdalom, kipirosodás, viszketés, hüvelyi folyás jelentkezik. Ez azt jelenti, hogy az illető allergiás valamely összetevőjére. Ebben az esetben válasszon érzékeny bőrre való síkosítót!

Tartalomhoz tartozó címkék: Főoldali hírek