Ez az oldal sütiket használ.
Termékek Menü

Felcsatolható vibrátor, anál vibrátor, vízálló vibrátor...

Legyen élethű, gigantikus, anál vagy párvibrátor, itt minden típust megtalálsz! A vibrátor nem véletlenül számít a legelterjedtebb szexuális eszköznek. Nálunk megkaphatod a legújabb, legnépszerűbb segédeszközöket, webáruházunkban az összes nagy vibrátor márkát megtalálod.

 

Garantált orgazmus, Satisfyer vibrik Garantált orgazmus, Satisfyer vibrik
Akár többszöri, garantált orgazmus! A nők több mint felénél 1 percen belüli orgazmust okozott, kétharmaduk pedig többször is átélte a gyönyört. Satisfyer csiklóizgatók
Élethű vibrátor Élethű vibrátor
Realisztikus, élethű vibrátor az élethűbb élmény szolgálatában. A legkisebbtől egészen az óriás felcsatolhatóig
Rúdvibrátor Rúdvibrátor
Klasszikus rúdvibrátor szabályozható rezgés erősséggel. Kemény anyagból készültek, így kiváló rezgésvezetők.
Nonfiguratív vibrátor Nonfiguratív vibrátor
A pénisz formájától eltérő kialakítású nonfiguratív vibrátorok. Színek és formák rendkívüli kínálata.
G-pont vibrátor G-pont vibrátor
G-pont. Legenda vagy valóság? Találd meg Te is a G-pontodat!
Nyuszis vibrátor, klitoriszkaros vibrátor Nyuszis vibrátor, klitoriszkaros vibrátor
Nyuszis vibrátor, klitoriszkaros vibrátor - Kettős élvezet ínyenceknek!
Vízálló vibrátor Vízálló vibrátor
Vízálló vibrátor - bizsergető vibráció a kádban vagy a zuhany alatt
Rendezés:
Nézet:

A vibrátor története

Aki azt gondolja, hogy a vibrátor a modern, szexuálisan felszabadult kor terméke, az nagyon téved. A legelső vibrátor Kleopátra nevéhez kapcsolódik, de már az ősembereknél is fellelhetőek kezdetleges játékszerek.

Az első olyan eszköz ami a női örömszerzést segítette elő, valójában nem is vibrátor volt, hanem egy rezgés nélküli kőből készült dildó. A kutatók úgy vélik, hogy 28 ezer évvel ezelőtt a nők ezzel elégítették ki magukat, amíg a férfiak vadászni voltak.

A legenda szerint Kleopátra úgy gondolta, hogy méheket kell bezárni egy pénisz méretű rúdba, így érve el a kívánt rezgést. Nem tudjuk igaz-e, de figyelemre méltó ötlet a vibrátor felfedezéséhez vezető úton.

Időrendben a görögök következtek, akik a felcsatolható dildó megalkotásában jeleskedtek.

1890-ben a „kéztörő” hozta meg az áttörést a vibrátorok történetében. Dr. Macaura alkotta meg a kézzel hajtott vibrátort, melyet orvosi célokra használtak. Konkrétan orgazmusig masszírozták a hölgyeket ezzel a vibrátorral, abban a hitben, hogy a női hisztériát gyógyítja a vibrátor.

1891-ben jelent meg a „manipulátor” nevű vibrátor, ami már gőzhajtású volt. Ez a vibrátor nem volt halk, mégis hamar a kor kedvencévé vált.

1900-tól kezdődően kezdett elterjedni a vibrátor otthoni változata. Akkor még nem vibrátorként, hanem masszírozóként árulták őket. 1910-ben már több vibrátor volt az amerikai háztartásokban, mint porszívó.

Az 1920-as évektől egyre inkább fellendült a pornóipar, és az ilyen tárgyú képeken, illetve filmekben (az első pornófilmek az 1920-as években készültek!) gyakran feltűntek a vibrátorok, és bizony szó sem volt hisztériáról, a vibrátor leplezetlenül szexuális célokra használták. Innentől kezdve nem lehetett tovább tagadni: a vibrátor a tisztes és vállalható gyógykezelés státuszából hamar a szégyellnivaló önkielégítés kategóriájába került. A háziasszonyok azonban ragaszkodtak a vibrátorhoz, így minden maradt a régiben, csak épp nem illett róla beszélni.

Szerencsére hamarosan elkövetkezett a szexuális forradalom, aminek köszönhetően az orgazmus nem számított végre társadalmi tabunak, és rehabilitálták a vibrátort

Ma már minden második nőnek lapul egy vibrátor a fiókja mélyén!

Egy felmérés szerint a nők 46 százaléka rendelkezik vibrátorral és a megkérdezett többsége azon a véleményen volt, hogy a vibrátor az egészséges szexuális élet része, és egyre több pár építi be az együttléteibe is. 

A piac is alkalmazkodott a fogyasztói igényekhez, így ma már a legkülönfélébb méretű, formájú, anyagú vibrátor található meg a piacon. Ma már szinte valamennyi vibrátor szilikon bevonattal készül. Ezen a fronton is megjelent azonban a modern technológia, ugyanis a Cyberskin névre hallgató, újonnan fejlesztett anyag megtévesztően hasonlít az emberi bőrhöz, így a vibrátor piacon lassanként megszűnik a szilikon egyeduralma.

Ma már senki sincs a konnektorhoz kötve, ha egy kis játszadozásra vágyik a vibrátorral, hiszen a legtöbb vibrátor elemmel működik, de vannak akkumulátoros változatok is, melyek újratölthetőek. És ha már szóba került az elektromosság: a modern vibrátorok többsége vízálló, így senkinek sem kell kockáztatnia az életét, ha egy kis fürdőszobai huncutkodásra szottyan kedve.