Ez az oldal sütiket használ.
Termékek Menü

Szállítás / fizetés

A most leadott rendeléseket INGYENESEN szállítjuk!

A megrendelt termékekre a LoveStyle.hu webáruház GARANTÁLT 1  munkanapos szállítási határidőt kínál Magyarország területén, ha

 • a rendelésedet 13.00-ig sikeresen leadod,
 • a termék raktáron van,
 • telefonos egyeztetés során sikeresen elérünk,
 • az általad megadott szállítási címen elérhető vagy
 • rendelésed MPL / GLS házhoz szállítással kérted.

A csomagszámról az MPL küld e-mail üzenetet a feladás napján.

A csomagodról a futárszolgálat ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni.

Választható szállítási módok:

 • MPL / GLS házhoz szállítás
 • MPL Postán maradó ( Posta Pont)
 • MOL benzinkúton átvehető ( MPL Partner Pont)
 • MPL Csomagautomata

Csomagolás:

A megrendelésedet maximálisan DISZKRÉTEN csomagolt küldeményben kapod meg, mely csomag sem küllemében sem a feladó megjelölésében nem utal a küldemény tartalmára. A feladó Várnagy Egon e.v., külső raktárból történő szállítás esetén Debranet Kft. Az adataid bizalmasan kezeljük. Sem a rendelés tényét nem fedjük fel másnak, sem a megrendelő adatait nem adjuk át más személynek vagy cégeknek (kivéve a futár céget).
 

Általános szállítási díjaink: 

Szállító: Leírás: Határidő: Ár
4000 - 12000 Ft-ig:
12.000 Ft -tól
MPL / GLS futárszolgálat Az MPL vagy a GLS szállítja házhoz a csomagot 1 munkanap alatt 9-17h között.  GARANTÁLT
1 munkanap

  690 Ft
INGYENES

INGYENES
MPL csomagautomata

SORBANÁLLÁS NÉLKÜL, teljes diszkréció! Országszerte 46db csomagautomata közül választhatsz. SMS-t és e-mail-es értesítést fogsz kapni, hogy mikor veheted át a csomagodat. Az automaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. 

2-3 munkanap

  690 Ft
INGYENES

INGYENES
Postai csomagátvétel (MPL) Az ország 2250 Postájából választhatsz. SMS-t és e-mail-es értesítést fogsz kapni, hogy mikor veheted át a csomagodat a kiválasztott Postán. Átfutási idő 1 munkanap. A csomag átvételre 10 munkanapod van. A Posta az átvételkor kérheti a személyazonosságod igazolását. 2-3 munkanap

  690 Ft
INGYENES

INGYENES
MOL benzinkút Több mint 125 MOL benzinkút közül választhatsz szállítási címet. SMS-t és e-mail-es értesítést fogsz kapni, hogy mikor veheted át a csomagodat a kiválasztott benzinkúton. Átfutási idő 1 munkanap. A csomag átvételre 10 munkanapod van. A benzinkút az átvételkor kérheti a személyazonosságod igazolását. 2-3 munkanap

  

  690 Ft
INGYENES

 

INGYENES

Fizetési módok:

 • utánvétel
 • OTP kártyás fizetés
 • PayPal fizetés

OTP Bank internetes kártyaelfogadás

Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Kérjük, készítse elő kártyáját! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

 • Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13–19 jegyű szám.)
 • Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
 • Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye [CVV2, vagy CVC2]. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet:

 

 • Visa® (dombornyomott)
 • MasterCard® (dombornyomott)
 • American Express® (dombornyomott)
 • Elektronikus (nem dombornyomott). Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
 • Maestro® Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad vala-milyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP Bank oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.